Skivor

 

Diskografi

Utgivet
2000 - Pat Colombo, vinyl 12" (Flöjt)
2001 - Sarah Fisher and Lars Sjösten (Sång)
2001 - Osannolikt svenskt (Sång)
2002 - Mind´s Eye, "A work of art" (Sång)
2002 - Benny Jansson, "Save the world" (Flöjt)
2002 - Svante Thuresson (Sång)
2006 - Wasai, "A taste of paradise" (Sång, solo skiva)
2006 - Mind´s Eye, "Walking on H2O" (Sång)
2006 - Vocation, "Vocation" (Sång)
2007 - Therion, "Gothic Kabbalah" (Flöjt)
2007 - Mind´s Eye, "A Gentleman's Hurricane" (Sång, Flöjt)
2008 - Vocation, "Just Freinds" (Sång)
2009 - Collection, "Bara vara ledig/Acapellafavoriter" (Sång)
2009 - Claes Jansson with sextet, "Best of Ray Charles" (Sång)
2010 - Out Law, "Real life" (Sång)
2010 - Jan Johansen, "En ny bild av mig" (Sång)
2010 - Vocation, "A Swinging Christmas" (Sång)
2012 - Isdraken (Film), "Holding Me Down" (Sång)
2015 - Vocation, "Vocation på svenska" (Sång)

Band
Swede Singers
Vocation
Wasai

Turnéer
För information om turnéer se Rolfs CV under kontakt.